Ben je op zoek naar een flexibele en voordelige manier om een auto te leasen voor je bedrijf? Dan is supershortlease misschien wel de oplossing voor jou. Deze vorm van leasen biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele leasecontracten. In dit blogartikel zullen we meer vertellen over de voordelen van zakelijke shortlease en waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw bedrijf.

Flexibiliteit

Een van de grootste voordelen van zakelijke shortlease is de flexibiliteit die het biedt. Bij deze vorm van leasen huur je een auto voor een kortere periode, meestal tussen de 1 en 24 maanden. Dit is ideaal voor bedrijven die niet gebonden willen zijn aan lange leasecontracten. Zo kun je bijvoorbeeld een auto leasen voor een specifiek project of voor een tijdelijke werknemer. Ook als je bedrijf groeit en je meer auto's nodig hebt, kun je gemakkelijk extra auto's leasen voor een korte periode.

Voordelig

Een ander voordeel van zakelijke shortlease is dat het vaak voordeliger is dan traditionele leasecontracten. Bij zakelijke shortlease betaal je namelijk alleen voor de periode dat je de auto daadwerkelijk gebruikt. Dit in tegenstelling tot traditionele leasecontracten waarbij je vaak vastzit aan een langere periode en dus ook meer betaalt. Daarnaast zijn de tarieven bij zakelijke shortlease vaak inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Supershortlease

Een van de aanbieders van zakelijke shortlease is Supershortlease. Zij bieden een ruim aanbod aan auto's die je kunt leasen voor een korte periode. Daarnaast hebben ze ook een speciale formule genaamd 'supershortlease', waarbij je een auto kunt leasen voor een periode van 1 tot 3 maanden. Dit is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing of voor werknemers die voor een korte periode een auto nodig hebben.

Kortom, zakelijke shortlease biedt vele voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en voordelige manier om een auto te leasen. Met de mogelijkheid om een auto te leasen voor een korte periode en de voordelige tarieven, kan het een goede keuze zijn voor jouw bedrijf. Neem eens een kijkje bij Supershortlease voor meer informatie over zakelijke shortlease en de mogelijkheden die zij bieden.